導航:首頁 > 骨質疏鬆 > 骨質疏鬆創意標題

骨質疏鬆創意標題

發布時間:2020-10-14 13:54:04

1、求平面廣告創意

可以,教你一個小竅門,不僅限此題:
要講好一門課程,首先必須對這門課程的內容下功夫鑽研,不但要做到深刻理解,而且要做到全面掌握。這樣才能適當選擇教材和妥善安排教材。所謂深刻理解,就是要把課程內容的每一個組成部分都徹底搞懂,不能有一點含糊,准備回答學生們可能提出的一連串的「為什麼」。

2、你見過的最好的廣告文案是什麼

DIPLOMA奶粉
標題:試圖使他們相會?
正文:親愛的扣眼:
你好,我是紐扣,
你記得我們已經有多久沒在一起了?
盡管每天都能見到你的倩影,
但肥嘟啷的肚皮橫亘在你我之間,
讓我們有如牛郎與織女般地不幸。
不過在此告訴你一個好消息,
主人決定極力促成我們的相聚,
相信主人在食用DIPLOMA脫脂奶粉後,
我們不久就可以天長地久,永不分離。
鮮菜果蔬食品有限公司
正文:在你品嘗過各種零食之後……
甜的、鹹的、酸的樂西
想必你吃過不少、很容易膩的、是不是?
現在,我們把蘋果、菠蘿、香蕉啦,還有刀豆、黃瓜、胡蘿卜、土豆什麼的製成原色原味、香脆可口的新款小零食。
這就是來自陽光下的
貝爾脆——天擺果蔬脆片
25克貝爾脆就有250克新鮮果蔬的營養
對不喜歡吃蔬菜的孩子來說
是最好的補充
從今天起,還有一周的免費品嘗活動
在各大食品店舉行呢
注意,不要錯過噢!

凱洛格玉蜀黍片平面廣告文案

標題:這是一個一心一意戴著帽子吃凱洛格玉蜀黍片的年輕人
正文:這可以嗎?媽媽哪兒去了?她在別的地方,她很放心地不必管他。小孩子很快活。他舀出了牛奶再把那些金黃的玉蜀黍片用調羹盛進去。
看起來他認為那些東西很好——它們發出沙沙的聲音。他吃起來嘴裡很舒服——既脆又薄。它們風味絕佳——一種甜甜蜜蜜的味道,這使他舉起羹勺。凱洛格玉蜀黍片對小孩和大人都有引起食慾的力量,它已經有50年以上的歷史。
當洛克威勒替我們畫這個小孩的時候,這就是他想努力捕捉的人。也許這會喚起你去查看你所儲藏的凱洛格玉蜀黍片的想法。你知道它是怎樣——一旦你有了一滿包,你知道的下一件事,就是你把玉蜀黍片都吃光了。

台灣地區黑松企業黑松天霖水電視廣告文案

挑逗的水(畫面為香水)
游戲的水(畫面為游泳池中的水)
補充的水(畫面為輸液的葯水)
冒險的水(畫面為托起小船的海水)
享樂的水(畫面為酒)
成長的水(畫面為奶瓶中的乳汁)
發現一瓶好水——黑松天霖水。

S&W罐頭平面廣告文案

第一則
我們添加的唯一的東西就是鹽
(畫面為一條大鮭魚,身上套著

3、幫幫忙!徵集廣告語!國內第一個靜脈治療骨質疏鬆葯物--艾本

1,骨骼是支持身體的基柱,艾本是支持骨骼的良葯。 (陳訴艾本對骨質治療的重要性)
2,每個男人都在尋找自己的肋骨,每根肋骨都在尋找我們的艾本。(用亞當與夏娃的典故幽默的告訴消費者 艾本是強骨之最適合的選擇)

4、標題:什麼葯物能治療骨質疏鬆症,骨性關節炎

珍固是一款促骨形成葯物,注射類葯物,每日注射一次,皮下注射很方便,葯物副作用小,通過促進新骨形成,提升骨密度來改善骨質疏鬆的症狀。

5、骨質疏鬆能治好嗎?25歲

6、淺談如何做好閱讀理解中的標題判斷題

劉淡 閱讀理解題中的標題判斷題是高考英語試題中所佔比重較大的一部分考試內容。在2009年全國高考英語卷中,閱讀理解題中標題判斷題有十幾個。可見標題判斷題在考試中非常關鍵,它將直接影響同學們的英語整體成績。標題判斷題屬於主旨大意題,用來高度概括文章內容,點明文章主題。它是段落中心思想最精煉的表達形式。那麼,怎樣才能做好英語閱讀理解中的標題判斷題呢?一、反復閱讀,學會判斷 標題判斷題屬於主觀題,是層次較高的題目。它包括判斷、概括和推理題等。概括也即主旨大意題;而判斷和推理常常相互依存,推理是為了做出正確的判斷,正確的判斷又依賴於合乎邏輯的推理。標題判斷題要求在閱讀並理解表面文字的基礎上做出判斷和推論,從而得到文章的隱含意思和深層意思,也就是通過文章中的文字信息,上下邏輯關系及事物的發展變化等已知信息,推斷出作者所要表達的態度和觀點。大家都知道,正確的閱讀理解取決於對語篇整體的把握,此外,還要注意分析復雜長句,結合背景知識和語境知識,進行邏輯推理,把握各種文章結構,識別不同的文體風格,進一步學會判斷理解作者的思路和觀點。一篇文章的具體內容是通過段落來表達的,而段落是由一些與中心有關的句子組成的。一個段落通常包含一個表達中心思想的主題句和若干與中心思想有關或為其提供論據的支持性句子。抓住段落的主題句是閱讀理解的關鍵,主題句多位於段落的開頭,有的在段中,有的在段尾,還有的主題句隱藏在段落的字里行間,這就需要同學們自己總結和歸納。閱讀理解的內容包羅萬象、體裁多樣,但總體上記敘文、說明文居多,記敘文包括人物傳記和故事。傳記類文章可以按時間順序介紹人物生平,也可以把人物獲得的成績作為線索。故事類文章通常包括開端、發展、高潮和結局四部分,也可以按時間、地點、人物和事件進行分析。說明文包括引言、正文和結束語三部分。我們利用這些體裁知識理清文章結構。篇章結構模式揭示了不同體裁文章的本質屬性和主要特點。了解篇章結構有助於我們准確把握篇章主題,抓住其要點,從整體上把握篇章的框架,從而為准確把握作者的意圖做好鋪墊。 二、熟悉題型,精確判斷 標題判斷題一般都有固定模式。最常見的標題判斷題是: 1. What is the best title for the passage? 2. What would be the best title for the passage? 3. The best title for the passage is . 4. What is the best title for the text? 5. The text / passage could be entitled . 6. The best title / headline for this passage might be . … 了解了標題判斷題所設問題後,我們必須對題後的四個選項進行精確判斷。標題判斷題的正確選項不是文章直接或明確說明的內容,是間接表達出來的,除符合文章主旨外,還符合邏輯,讓我們有推敲的餘地,另外,正確選項大多含義深刻,不是常識選項。為了能找出符合題意的一項,我們必須排除干擾項,那麼,怎樣排除干擾項呢?很簡單,對下列之一的選項必須排除:誇大事實類——對於原文中的細節或論斷的某方面程度進行了誇大處理;無中生有類——捏造原文並不存在的信息,並以此作為依據進行推理;推理過頭——引申過度,使結論過於絕對化。 另外,我們在做標題判斷題時還要遵循三個原則,即注意題的醒目性、概括性和針對性。醒目性——我們所判斷的標題如果放在文章的最前面,應該能使讀者一看到標題就對其內容發生興趣,即,吸引讀者的眼球;概括性——指標題應最大限度地覆蓋全文,囊括文章的主要內容,體現文章的主題;針對性——我們所選的標題不能偏題,必須指向具體文意,因此也應具備強烈的針對性。 1.在閱讀文章時,要注意文章中反復出現或強調的信息,尋找與文章主題相關的信息,找出概括全文的核心詞彙。如解答本題時,聯系文章首句中的「special gift」和「Mother』s Day」,再結合文章中的「the gift of fitness」等信息,可知本文主要講的是「在母親節給母親送健康禮物」,根據這個意思可以概括最佳標題。 2.確認選項內容是否切中文章的中心論題,也就是要看選項內容與作者的寫作目的是否一致。要從整篇文章出發歸納概括文章的標題,防止本末倒置、主次不分,如例證中的B項Better Pay Attention to Your Mom』s Health;避免以點代面、以偏賅全,如例證中的C項Moms Like to Accept the Gift of Fitness和D項Help Your Mom Keep a Good Shape,這樣才能排除干擾項,選出正確的答案。 [典例] Do you know that a mom deserves a special gift this year for Mother』s Day? Sure, flowers can always brighten Mother』s Day and a dinner out is always appreciated. However, doesn』t she deserve something more personal or something that lasts longer than an evening? I』m talking about the gift of fitness. Improved fitness is a gift that is invaluable to everyone. When you give a woman the gift of fitness, you are helping her open a door to better health. I can』t think of a more thoughtful gift that shows the recipient(接受者) how much you care about their well-being. By giving the gift of fitness you are providing them with unlimited health benefits. And, it』s a gift that you can truly feel proud to give. Of course, we all know that exercising can help people stay slim and fit. But, do you also know about all the other great benefits of exercising? Daily physical activity reces stress and can help you sleep better. Fitness has been linked to recing the risk of some diseases and to warding off depression. Researchers also believe that strength training can help prevent osteoporsis(骨質疏鬆). Not to mention that exercising also improves self-esteem, increases energy and helps you be able to do continuous work for longer. All moms would find these benefits extremely invaluable. If they are like most of us, they have probably even mentioned how they would like to drop a few pounds or just get in better shape. In fact, experts say that about 62% of Americans are currently on a diet. By giving the gift of fitness you are helping provide your mom with extra motivation. She may be more motivated to actually get fit because she doesn』t want to feel guilty about ignoring such a thoughtful gift. 1. The first paragraph is most likely to tell us that . A. we should invite our mom to a dinner for Mother』s Day B. it is good to send flowers to moms for Mother』s Day C. we should give a special gift to our Mom for Mother』s Day D. moms aren』t worth special gifts for Mother』s Day 2. You would like to send the gift of fitness to your mother because . A. it is very expensive B. it doesn』t cost you too much C. it makes your mother healthy D. you will be proud of it 3. Which of the following would be the best title for this passage? A. This Mother』s Day, Give the Gift of Fitness B. Better Pay Attention to Your Mom』s Health C. Moms Like to Accept the Gift of Fitness D. Help Your Mom Keep a Good shape 在母親節當天,媽媽可能喜歡一束鮮花,也可能很高興和你一起出去吃飯。可是在作者看來,媽媽會更喜歡富有個性化,或者更持久的東西,比如,健康。那麼,今年就給媽媽送一件能夠使她們健康的禮物吧。本文話題較新,貼近日常生活,符合中學生認知水平;在試題的命制方面,也注意到對考生能力的多角度考查,完全符合高考《考試大綱》對閱讀理解的要求。 1.C.段落大意題。根據第一段的內容,特別是「doesn』t she deserve something more personal or something that lasts longer than an evening」可知,在母親節我們要送給母親特殊的禮物。A項和B項雖然在原文中提到了,但都不是第一段的主旨;D項的意思也明顯和文意不符。 2.C.細節理解題。第二段中的「By giving the gift of fitness you are providing them with unlimited health benefits.」說明給母親送健康禮物,就是給母親提供了無限的健康益處。文中談到的健康禮物跟禮物的貴賤無關,所以A和B兩項都不對;而D項的意思是「你會感到自豪」,這也和原文的意思不符。 3.A.標題歸納題。本文建議在母親節給母親送健康禮物。B項沒有把「母親節送禮物」概括進去。C項的意思是「母親喜歡接受健康禮物」和D項「幫助母親保持好體型」,均與全文主旨不符。 [高考真題](2009年江蘇卷,A篇) When women sit together to watch a movie on TV, they usually talk simultaneously (同時地) about a variety of subjects, including children, men, careers and what』s happening in their lives. When groups of men and women watch a movie together, the men usually end up telling the women to shut up. Men can either talk or watch the screen—they can』t do both—and they don』t understand that women can. Besides, women consider that the point of all getting together is to have a good time and develop relationships—not just to sit there like couch potatoes staring at the screen. During the ad breaks, a man often asks a woman to explain the plot and tell him where the relationship between the characters is going. He is unable, unlike women, to read the subtle body language signals that reveal how the characters are feeling emotionally. Since women originally spent their days with the other women and children in the group, they developed the ability to communicate successfully in order top maintain relationships. For a woman, speech continues to have such a clear purpose: to build relationships and make friends. For men, to talk is to relate the facts. Men see the telephone as a communication tool for sending facts and information to other people, but a woman sees it as a means of bonding. A woman can spend two weeks on vacation with her girlfriend and, when she returns home, telephone the same girlfriend and talk for another two hours. There is no convincing evidence that social conditioning, the fact that girls』 mothers talked to them more, is the reason why girls talk more than boys. Psychiatrist Dr Michael Lewis, author of Social Behaviour and Language Acquisition, concted experiments that found mothers talked to and looked at, baby girls more often than baby boys. Scientific evidence shows parents respond to the brain bias of their children. Since a girl』s brain is better organized to send and receive speech, we therefore talk to them more. Consequently, mothers who try to talk to their sons are usually disappointed to receive only short grunts in reply. [問題探究] 59. Which of the following would be the best title for the passage? A. Women Are Socially Trained to Talk B. Talking Maintains Relationships C. Women Love to Talk D. Men Talk Differently from Women [精析與點撥] 這是典型的標題判斷題。根據全文介紹:女性比男性更善於聊天,無論是看電影時,還是通電話時,所以判斷C項「婦女健談」是正確的;而A項說「婦女健談是社會培訓的」,顯然不符合題意,B項說「多談能保持關系」,短文第一節最後一句Besides, women consider that the point of all getting together is to have a good time and develop relationships—not just to sit there like couch potatoes staring at the screen. 是說「婦女認為相聚的目的是發展人際關系」;至於D項說「男女談吐不一樣」,文章雖然沒有明確下結論「為什麼女人比男人更健談」,但也沒有說「男女談吐不一樣」。我們再結合上面的理論,通過閱讀短文,在第一節會找到女人健談,可以邊看電影邊談,而男人也喜歡看電影和談話,但they can』t do both—and they don』t understand that women can;再通過反復閱讀短文,發現C項對全文來說完全具有醒目性、概括性和針對性。 [鞏固練習] 2009年寧夏卷閱讀理解A I suddenly heard an elephant crying as though frightened. Looking down, I immediately recognized that something was wrong, and ran down to the edge of the near bank. There I saw Ma Shwe with her three—month—old calf struggling in the fast—rising water, and it was a life—and—death struggle. Her calf was floating and screaming with fear. Ma Shwe was as near to the far bank as she could get, holding her whole body against the rushing water and keeping the calf pressed against her huge body. Every now and then the rushing water would sweep the calf away. There was a sudden rise in the water and the calf was washed clean over the mother』s body and was gone. Ma Shwe turned quickly to reach it and pressed the calf with her head and trunk against the rocky bank. Then with a huge effort, she picked it up in her trunk and tried until she was able to place it on a narrow shelf of rock. Just at this moment, she fell back into the river. If she were carried down, it would be certain death. I knew, as well as she did, that there was one spot(地點) where she could get up the bank, but it was on the other side from where she had put her calf. While I was wondering what I could do next, I heard the sound of a mother』s love. Ma Shwe had crossed the river and got up the bank and was making her way back as fast as she could, roaring(吼叫) all the time, but to her calf it was music. 1. What can be the best title for the text? A. A Mother』s Love B. A Brave Act C. A Deadly River D. A Matter of Life and Death 2009年湖北卷閱讀理解C When I was seven my father gave me a Timex, my first watch. I loved it, wore it for years, and haven』t had another one since it stopped ticking a decade ago. Why? Because I don』t need one. I have a mobile phone and I』m always near someone with an iPod or something like that. All these devices(裝置) tell the time—which is why, if you look around, you』ll see lots of empty wrists; sales of watches to young alts have been going down since 2007. But while the wise have realized that they don』t need them, others—apparently including some distinguished men of our time—are spending total fortunes on them. Brands such as Rolex, Patek Philippe and Breitling command shocking prices, up to £250,000 for a piece. This is ridiculous. Expensive cars go faster than cheap cars. Expensive clothes hang better thank cheap clothes. But these days all watches tell the time as well as all other watches. Expensive watches come with extra functions—but who needs them? How often do you dive to 300 metres into the sea or need to find your direction in the area around the South Pole? So why pay that much of five years』 school fees for watches that allow you to do these things? If justice were done, the Swiss watch instry should have closed down when the Japanese discovered how to make accurate watches for a five—pound note. Instead the Swiss reinvented the watch, with the aid of millions of pounds』 worth of advertising, as a message about the man wearing it. Rolexes are for those who spend their weekends climbing icy mountains; a Patek Philippe is for one from a rick or noble family; a Breitling suggests you like to pilot planes across the world. Watches are now classified as 「investments」(投資). A 1994 Patek Philippe recently sold for nearly £350,000, while 1960s Rolexes have gone from £15,000 to £30,000 plus in a year. But a watch is not an investment. It』s a toy for self-satisfaction, a matter of fashion. Prices may keep going up—they』ve been rising for 15 years. But when fashion moves on, the owner of that £350,000 beauty will suddenly find his pride and joy is no more a good investment than my childhood Timex. 2. Which would be the best title for the passage? A. Timex or Rolex? B. My Childhood Timex C. Watches? Not for Me! D. Watches—a Valuable Collection[信息反饋] 1.A.全文主要講述一位大象媽媽在激流之中救助自己孩子的故事,很明顯是因為母愛。 2.C.從全文,特別是第一段和最後一段中But when fashion moves on, the owner of that £350,000 beauty will suddenly find his pride and joy is no more a good investment than my childhood Timex.可以等看出,作者不買表。[技巧] 解答標題歸納題,三大原則要注意: 首先概括要全面, 其次標題要新穎; 最後主題要明確, 這樣成功屬於你。[牢記] 針對標題歸納題,要特別留意那些新穎的、簡潔的,並且能反映文章具體內容的標題,其正確的幾率較高。 此類題目一般不易直接找到答案,考生應該在平時練習中多總結經驗,總結判斷的技巧和方法。

7、世界骨質疏鬆日的歷屆主題

<

與骨質疏鬆創意標題相關的內容